3326 Ostoros, Egri út 24.
Tel: +3620 9169718
Fax:
E-mail: zoltanszaloki@gmail.com

Hírek

Csukás

Szabó Petiék cikke.

Nyikom-Nádudvar

Az egri pilótacimbikkel a leszállóban találkoztunk nem sokkal dél után, aztán mentünk is fel a hegyre, Polyák Gyuszival cucc nélkül gyalog, többiek (Ágika, Kriszta, Gyöngyi, Tibi és valahány név a naptárban) felszállító ótóval. A starthelyen vagy 20 ernyős + 3-4 sárkány. Szegedi Miki, Forgó Szilárd és még 1-2 pilóta el is startolt fél 1 körül. Nem sokkal ezután kitekertek, elindultak.

 

Új világrekord!

Nevil Hulett szenzációs új világcsúcsot repült Dél-Afrikában.

Luigi fordításában megtudhatjátok hogyan.

Ismét frissültünk

Lassan kezd már hasonlítani ahhoz a honlapunk, amit terveztünk. Ezúttal a Repülési szabályok lettek elérhetők.

Iván és Pala Spanyolországban járt

            Ím hát egy kis beszámoló az idei spanyol túráról, amin Dr. Palatitz András meghívásának köszönhetően vettem (-tünk) részt. Az első ilyen túrára még 2004-ben került sor, úgyhogy az idei már az 5. alkalom volt, bár én tavaly és tavaly előtt nem tudtam részt venni rajta.

Klubtagjaink sikerei a 2008. évben

           Noha még elő-előfordul egészen kellemes idő, mégis az idény java már mögöttünk van, és ez alkalmat ad arra, hogy megvonjuk a 2008. év mérlegét az egri siklóernyőzés szempontjából is. Minden évben megrendezik a siklóernyősök között a nemzeti bajnokságot Magyar Köztársaság Kupa (MKK) néven. Az immár évtizedes hagyományokra visszatekintő versenyben az Eged Eagles Siklóernyős SE pilótái idén is szépen teljesítettek.